Kjøttboller fra Marokko - Deilig krydrede kjøttboller som kokes rett i den kraftige tomatsausen med kanel og rosiner. Bulgur eller couscous passer til, eller våre hjemlige byggryn.
Foto: Ove Lindfors, Linnea Press

Kjøttboller fra Marokko

Deilig krydrede kjøttboller som kokes rett i den kraftige tomatsausen med kanel og rosiner. Bulgur eller couscous passer til, eller våre hjemlige byggryn.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med sausen. Hakk løk og hvitløk og fres det i olje i en stor stekepanne et par minutter, uten at det blir brunt. 

Tilsett tomatpuré, tomater, vann, buljongterninger, krydder og rosiner. La sausen småkoke i ca. 20 minutter.

Smak den til med salt og pepper. Rens og finhakk løken til kjøttbollene og rør alle ingrediensene sammen. Form farsen til 12 kjøttboller.

Kok kjøttbollene i sausen, ca. 15 minutter. Snu dem et par ganger. Dryss hakket koriander eller persille over.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?