Kjøttboller og grønnsaker på spidd -
Foto: Panopticon

Kjøttboller og grønnsaker på spidd

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 porsjon = ca 30 stk

Rør deigen seig med salt, tilsett krydder, potetmel og egg og spe med vann. Rør godt sammen. Form til små kjøttboller og stek i panne med smør. Kjøttbollene kan brunes i panne og ettterstekes i langpanne i varm stekeovn 200 °C i ca 10-15 min.

Tre to kjøttboller på cocktailpinner med for eksempel cherrytomat og agurk mellom hver kjøttbolle.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.