Kjøttdeiggryte -
Foto: Astrid Hals

Kjøttdeiggryte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Stek kjøttdeigen sammen med margarin/olje på høy varme i en jerngryte. 2. Tilsett grønnsakene i skiver og potetene i grove biter og stek videre et par minutter før du tilsetter resten av ingrediensene. 3. La gryta koke 15-20 minutter og smak til med salt og pepper. Server gjerne med brød eller flatbrød. Tips: Ønsker du sausen litt tykkere, kan du tilsette litt maizenna utrørt i litt vann. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?