Kjøttdeigpai med tyttebærlokk -

Kjøttdeigpai med tyttebærlokk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør alle ingrediensene til paideigen food-processor. Pakk deigen i plast og la den hvile i kjøleskapet mens fyllet gjøres klart. Hakk løken og stek den sammen med kjøttdeigen. Smak til med salt og pepper. Kjevle deigen ut og kle en paiform, ca. 28 cm i diameter. Prikk bunnen godt og forstek paiskallet ved 175 grader i ca. 10 minutter. Hell kjøttfyllet i paiskallet. Visp sammen egg, melk og ost, og hell det over kjøttet. Stek paien midt i ovnen i ca. 20 minutter. Ta paien ut og smør forsiktig tyttebærsyltetøyet over. Stek paien videre i ca. 5 minutter, til eggestanden er stivnet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Empanadas