Kjøttgryte - Denne gryta er fantastisk god og, om mulig, verdens enkleste å lage.
Foto: Øystein Westlie

Kjøttgryte

Denne gryta er fantastisk god og, om mulig, verdens enkleste å lage.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fjern bein og skjær vekk eventuelle sener før du deler kjøttet i små terninger og bruner det i smør og olje i flere omganger. Ha det over i en gryte.

 

I mens skreller du grønnsakene og deler sjalottløkene i 2 eller 4 og de 4 ulike røttene i terninger. Ha dem over gryta sammen med laurbærblad, timian, salt og pepper. Hell over rødvinen og nok vann til at det dekker kjøttet. Var det med bein på grytekjøttet, tar du med dem oppi gryta. Kok opp og la det småkoke i 2-3 timer. Du kan også sette hele gryta i stekeovnen på 130 grader. Smak til med salt og pepper før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.