Kjøttpudding - Hjemmelaget kjøttpudding er godt og enkelt å lage.
Foto: Erik Hannemann

Kjøttpudding

Hjemmelaget kjøttpudding er godt og enkelt å lage.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Skrell løken og kjør den i en kjøkkenmaskin.

Du kan gjøre alt i en kjøkkenmaskin, eller bruke hendene og en stor bolle. 

Ha i alle ingrediensene og bland godt, helt til det er en jevn masse. 

Ha kjøttblandingen i en brødform, eller noe tilsvarende. Sett den i ovnen og la steke uten lokk til den får farge på toppen. Om den blir for mørk har du på lokk eller dekker med aluminiumsfolie. 

Kjøttpuddingen er ferdig på en drøy time.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.