Kjøttragu -

Kjøttragu

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smøret i en kjele. Fres løk, pancetta og sjampinjong til løken blir gyllen. Ha i persille, gulrot, stilkselleri og laurbærblad. Rør godt. Ha i okse- og svinekjøttet. Stek blandingen til kjøttet får fin farge. Tilsett rødvin og tomater. Smak til med salt og pepper. La sausen småkoke i ca 1 time under lokk til all fuktighet er kokt inn. Spe med litt kjøttkraft hvis sausen blir for tørr. Kok pennen i godt saltet vann. Sil av vannet. Bland saus og pasta og server.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Panzanellasalat
fav Tid: 120 min
Hjemmelaget pasta