Kjøttsaus fra Burgund - Gryten fra Burgund – Boeuf Bourguignon – er utgangspunktet for denne kraftige kjøttsausen. Server den med potetmos, kokte poteter eller pasta.
Foto: Ove Lindfors, Linnea Press

Kjøttsaus fra Burgund

Gryten fra Burgund – Boeuf Bourguignon – er utgangspunktet for denne kraftige kjøttsausen. Server den med potetmos, kokte poteter eller pasta.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og hakk løk, hvitløk og gulrot. Skjær selleri og bacon i strimler.

Stek grønnsaker og bacon i olje, tilsett kjøttdeigen og stek den mens du rører slik at den smuldrer seg.

Hell på vann, fond, vin, soyasaus og krydder og la sausen småkoke under lokk i ca. 30 minutter.

Rens løken og brun den sammen med soppen i litt olje. Legg over i gryten og kok videre i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Nordisk viltwok