Kjøttsuppe -

Kjøttsuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg kjøttet i et rommelig kokekar, hell på kaldt vann og kok opp. Skum godt av og tilsett salt, laurbærblad og persillestilker. La kjøttet trekke under lokk i ca. 1,5 time. Ta opp laurbærblad og persillestilker. Rens og skjær gulrøttene i skiver eller terninger, purren i skiver og strimle kålen. Kok grønnsakene møre i suppen. Ta opp kjøttet og skjær det i terninger eller strimler. Legg dem tilbake i suppen, smak til med salt og pepper og server suppen rykende varm.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Husets kjøttgryte