Kjapp pasta med squash og focaccia - Dette ser ut som en pastarett, men det er det ikke. Sjekk ut den elegante retten!
Foto: BBCLifestyle

Kjapp pasta med squash og focaccia

Dette ser ut som en pastarett, men det er det ikke. Sjekk ut den elegante retten!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Focaccia

Bland sammen alle de tørre ingrediensene. Lag et søkk i midten og hell i det lunkne vannet. Bland det fort sammen. Kna deigen i omtrent 10 minutter på benken (bruk eventuelt mer mel).

Legg deigen i en oljet bolle og dekk til med et fuktig håndkle. La den heve i omtrent 30 minutter eller til den har doblet seg.

Slå opp deigen. Rull den til en pølse og del den i 10 stykker. Rull hver bit til en ball. Bruk tommelen og lag et søkk. Legg dem på et stekebrett og fyll søkkene med litt olje. Ha i pynten (se forslag nedenfor).

Ha litt mer olivenolje over bollene. La dem etterheve i 30 minutter. Forvarm ovnen til 200 grader. Dytt pynten godt inn i bollene igjen før du setter dem i ovnen. Dryss over flaksalt.

Stek i 20 minutter.

Pasta

Finhakk hvitløken og stek i 30 sekunder. Ha i tomatene og la det koke i 10 mninutter.

Mens det koker, lag linguine. Skjær squashen i lange skiver. Skjær skivene i tynne strimler.

Bland oliven og kapers i tomatsausen. Ta tomatsausen av varmen og bland inn squashen, slik at den dekkes.

Servering: Legg på tallerkener med masse nyrevet parmesan. Servér med focaccia rett fra ovnen!

Forslag til hva du kan stikke inn i focaccia-deigen:

Ost

Chevre

Gorgonzola

Rosmarin

Oliven

Skiver av hvitløk

Tomater

Artisjokk

Chili 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Éclairs
fav Tid: 45 min
Terter med bær