Kjetil's beste stekte norske kveite
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 skiver
norsk kveite à ca 175 gTilbehør
4 ss
smør/olivenolje1 stk
rød paprika i strimler1 stk
grønn paprika i strimler0.5 stk
squash i lange skiver1 stk
purre skåret på skrå1 bokser
grovhakkede hermetiske tomat er1 ts
salt0.5 ts
pepperSlik gjør du det:
Tørk fiskeskivene og dryss salt og pepper over. Stek kveita på god varm panne til den har fått fin farge. Legg over på varmt fat. Varm olivenolje og smør i en vid kjele eller panne og surr paprika og squash til de er myke. Tilsett vårløk og tomater og stek til alt er mørt. Smak til med salt og pepper. Server grønnsakene med fisken over og pynt med friskt grønt. Kokte poteter passer som tilbehør.