Kladdkaka med M&Ms - Denne kladdkakan er toppet med en sjokoladekrem og gode mint-M&Ms.
Foto: Manuela Kjeilen

Kladdkaka med M&Ms

Denne kladdkakan er toppet med en sjokoladekrem og gode mint-M&Ms.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kladdkaka:

Smelt smøret i en liten kasserolle. Smøret kan gjerne få en litt fin gyllen farge. Ta kasserollen av varmen.

Rør i sukker, kakao og vaniljesukker, og rør det godt sammen med en ballongvisp.

Tilsett ett egg om gangen, og rør det lett sammen.

Tilslutt tilsett mel og salt og rør det forsiktig sammen.

Ha røren i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20 x 30 cm).

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 15-18 minutter.

La kaken avkjøles i langpannen. Sett så formen i kjøleskapet i noen timer til kladdkakan har stivnet mer. Slik får du en fantastisk fudgy kladdkaka.

Sjokoladekrem:

Sørg for at kremfløten er kjøleskapskald før du begynner å piske.

Bruk en balongvisp og håndkraft, og pisk kremfløten til en bløt krem. Sett den så kaldt.

Smelt sjokolade og After Eight i en bolle over svak varme i vannbad, eller mikrobølgeovn.

Når sjokoladen er ferdig smeltet, avkjøl den slik at den har en temperatur på 37.7 til 48.8 C°. Denne temperaturen er viktig, så vær nøye.

Ta bløtpisket kremfløte ut av kjølskapet, og vend den forsiktig inn i sjokoladen.

Bre sjokoladekremen utover kladdkakan, og dekorer med mint M&Ms eller nonstop.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Sjokoladekake