Klappskaller - Klappskaller har lang holdbarhet, og er godt egnet til å ha med på tur.

Klappskaller

Klappskaller har lang holdbarhet, og er godt egnet til å ha med på tur.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 porsjon = 12 klappskaller Bland sammen alle ingrediensene til en deig, pass på så den ikke blir for bløt. Lag runde skaller på ca. 75 g og stek på 200 °C i ca. 20-25 min. Det er godt å erstatte noe av hvetemelet med litt grovt mel, havregryn, rosiner, nøtter eller hva man måtte ønske. Turtips: Når de skal serveres, varmes skallene i aluminiumsfolie på bålet slik at de er rykende varme. Del skallene og legg på smør og skiver av hvitost. Osten skal smelte litt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Gulrotrundstykker
fav Tid: 120 min
Müslirundstykker
fav Tid: 120 min
Fine og grove horn