Klar fiskesuppe med ris - Det er vanligst med kremet fiskesuppe i Norge, men hvorfor ikke prøve en klar variant? Denne er krydret med ingefær – et pikant fiskekrydder.
Foto: Synøve Dreyer

Klar fiskesuppe med ris

Det er vanligst med kremet fiskesuppe i Norge, men hvorfor ikke prøve en klar variant? Denne er krydret med ingefær – et pikant fiskekrydder.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fisken i store terninger og drypp sitronsaft over. Rens og skjær gulroten i tynne skiver, finstrimle kålen. Fres risen i olje til den er blank, tilsett gulrot og kål og la det frese med i ca. 5 min. Det skal ikke bli brunt. Hell på vann med buljongterning og la suppen småkoke under lokk i ca. 15 min. Legg fisk og erter i suppen, tilsett ingefær, soyasaus og pepper og la suppen småkoke videre til fisken er gjennomkokt, ca. 5 min. Smak om den trenger mer salt. Server suppen rykende varm drysset med dill og med brød til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Laks i wok