Klassisk lammefrikassé -

Klassisk lammefrikassé

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

La kjøttet trekke i kokende, lettsaltet vann til det er nesten mørt, ca. 1 time. Rens og del blomkål og brokkoli i buketter, strimle spisskålen og kok alle grønnsakene sammen med kjøttet i ca. 10 minutter. Ta opp kjøttet og skjær det i porsjonsstykker. Ta opp grønnsakene. Visp sammen mel og fløte og rør det i kraften og la sausen koke i 5-10 minutter. Smak om det trengs mer salt og pepper og legg kjøtt og grønnsaker tilbake i sausen. Gi frikasseen et oppkok og server den med kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Farsert lammebog
fav Tid: 30 min
Ingefærlam i wok