Klassisk rensdyrfilet -

Klassisk rensdyrfilet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med sausen. Smelt sukkeret på middels varme. Press tyttebærene gjennom en sikt så saften renner ned i sukkeret. La det koke opp, tilsett kraft og fløte og la sausen koke inn så den blir fyldig. Smak den til med salt og pepper. Hold sausen varm. Renskjær fileten for sener og hinner. Brun den i smør, dryss på salt og pepper og etterstek den i ovn ved 225° i 6-7 minutter. Ta den ut og la den hvile i 10 minutter. Sett den inn i ovnen igjen i 5 minutter like før servering. Stek soppen mens kjøttet står i ovnen. Skjær kjøttet i skiver og server det med sausen, sopp, eventuelt også kokt rosenkål. Mandelpoteter hører med.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Finnbiff