Klassisk tapenade -

Klassisk tapenade

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fjern steiner fra olivenene, hakk hvitløk, og riv av ønsket mengde timian- eller oreganoblader. Ha alt sammen, med unntak av olivenoljen, i en matprosessor og kjør til en jevn masse. Olivenoljen skal tilsettes i en tynn stråle mens blandingen mikses. En kan også gjøre det på tradisjonelt vis og knuse alt i en morter. Tapenade serveres smurt på ristede baguettskiver, sammen med hardkokte egg eller som spennende tilbehør til stekt fisk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Tomatspesial
fav Tid: 15 min
Chèvresalat