Klassiske fiskepinner - En hverdagshit!
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Klassiske fiskepinner

En hverdagshit!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med å lage brødkrumme: Ta brød uten skorper og kjør i kjøkkenmaskina til alt er brødsmuler. Hakk bladpersillen og bland i.

Skjær fisken i passe store fiskepinner på langs og salt dem.

Rør ut 1 ss vann i sennepen. Bruk en pensel til å smøre et tynt lag på fisken.

Dobbelpaner slik: Gjør klar en dyp tallerken med mel, en med pisket egg og en med brødkrumme.

Dyp fisken først i mel, deretter i egg og til slutt i brødkrummen.

Legg fiskepinnene i varm panne og stek i 1-2 minutter på hver side.

Server med remulade.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Tunfisksalat
fav Tid: 30 min
Enkel fiskegrateng