Klassiske fleskepannekaker - Fleskepannekaker på gammeldags måte.
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Klassiske fleskepannekaker

Fleskepannekaker på gammeldags måte.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Lag pannekakerøre av hvetemel, melk, egg, smeltet smør og salt og la den svelle i ca 30 min. Skjærflesket/baconet i terninger/strimler og stek det gyllent og sett tilside. Stek fleskepannekakene i en liten stekepanne. Ha litt av flesket, litt av fettet fra flesket og litt gressløk/vårløk i stekepannen, tilsett røre og stek pannekaken gyllen ved middels varme. Snu og stek på andre siden. Fortsett å steke fleskepannekaker på samme måte. Legg fleskepannekakene oppå hverandre og del i kakestykker eller server en og en fleskepannekake. Server med råkost av rå revne gulrøtter og ev eple.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Fleskepannekaker
fav Tid: 30 min
Rasperisk
fav Tid: 60 min
Pannekaker