Klassiske krumkaker - Deilig, tradisjonell oppskrift på krumkaker. Oppskriften gir ca. 35 stk.
Foto: Foto: Anders Martinsen

Klassiske krumkaker

Deilig, tradisjonell oppskrift på krumkaker. Oppskriften gir ca. 35 stk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du trenger et krumkakejern og eventuelt en krumkakepinne.

Visp egg og sukker til eggedosis. Rør i smør, mel og kardemomme.

La røren svelle i ca. 1 time.Legg en stor teskje røre på midten av det varme jernet.

Stek kakene gyllengule ved svak varme.

Form raskt til kremmerhus rundt en krumkakepinne mens kaken fremdeles er rykende varm.

Dersom du vil forme kakene til strull (et rett rør) bruker du en pinne og ruller kaken rundt. Du kan også legge kakene over en kopp. Da får du en liten skål som du kan fylle med krem og gjerne friske bær, eller hva du måtte ønske. Oppbevar krumkakene i tett boks.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Strull