Klippfisk med asparges -
Foto: Jose Luis Pederneiras

Klippfisk med asparges

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær klippfisken i serveringsstykker. Press hvitløkbåtene flate uten at de går i stykker. Varm opp olivenolje og la hvitløken surre noen minutter i oljen, så olje får smak av hvitløk. Ta ut hvitløken og stek klippfisken i den varme hvitløkoljen. Stek fisken til den er pent brun på begge sider og gjennomstekt. Legg fisken over på et fat og hold den varm. Stek så brokkolibukettene og den kokte risen sammen i oljen. Bland tomater og vårløk og smak til med litt salt og pepper. Kok asparges i vann med litt salt. Server klippfisken sammen med risblandingen, tomatene og den nykokte aspargesen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Klippfisk i ovn