Klippfisk med bacon og gulrot -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Klippfisk med bacon og gulrot

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll fisken godt under rennende kaldt vann før den legges i bløt i 1 ½ -2 døgn. Skift vann 2-3 ganger. Utvanningstiden er avhengig av hvor tykke fiskestykkene er.

Ta bort eventuelle rester av skinn og bein før fisken kokes. Kok opp usaltet vann og legg i fisken og kok opp på nytt. Trekk kasserollen til side og la fisken trekke i kokevannet i 10-15 min avhengig av tykkelse.

Server klippfisken med kokte poteter, gulrøtter (eventuelt gulrotstuing) og sprøstekt bacon eller ribbefett.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?