Klippfiskgryte fra Liguria Italia -

Klippfiskgryte fra Liguria Italia

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fisken i porsjonsstykker. Skold tomatene, fjern skinn og kjerner og del dem i små biter. Surr gulrot, stilkselleri, løk og hvitløk i olje. Tilsett fisken og surr den litt. Ha i tomater og buljong og dryss over litt pepper og ev litt salt. La småkoke ved svak varme. Skrell potetene og skjær dem i ca 1 cm store terninger. Legg dem over fisken og kok ca 15 minutter. Smak til med salt og pepper og dryss over persille, basilikum og pinjenøtter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Mirita style bacalao