Klippfiskkaker med stuede grønnsaker -

Klippfiskkaker med stuede grønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mal fisk, poteter og løk og rør inn de øvrige ingrediensene. Smak til med pepper, eventuelt også en anelse salt. Form flate kaker som stekes gylne og gjennomvarme i smør, ca. 2 minutter på hver side. Skjær gulrøttene i tynne skiver eller staver og kok dem i vannet sammen med kålen. Hell på fløte, kok opp og rør inn maisennajevner. La stuingen koke i 2 minutter og smak den til med salt og pepper. Rør inn persille. Server klippfiskkakene med stuingen og kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sei i appelsinsaus