Knallgod skinkeform -

Knallgod skinkeform

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell og rens poteter og grønnsaker. Kok potetene i 10 min. Del grønnsakene i biter og la dem koke med de siste 2-3 min. Skyll i kaldt vann og la renne godt av seg. Del skinke i strimler/terninger. Kok opp melk, fløte og kremost. Legg de godt avrente grønnsakene i en smurt ildfast form lagvis med skinke. Hell over ost- og melkeblandingen. Legg baconskiver på toppen. Stek i varm stekeovn 225° C på midterste rille i ca. 30 min. Dryss eventuelt over litt hvitost mot slutten av steketiden.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?