Knasende havreflarn - Ingen jul uten deilige havreflarn. Med strimler av smeltet sjokolade på toppen blir det knapt bedre!
Foto: Manuela Kjeilen

Knasende havreflarn

Ingen jul uten deilige havreflarn. Med strimler av smeltet sjokolade på toppen blir det knapt bedre!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

  • Sett stekeovnen på 175 °C, (varmluft)  eller 200°C ( vanlig)
  • Smelt smør i en kjele. Ha i de øvrige ingrediensene ( ikke mandelflak ) og rør raskt sammen til en jevn deig.
  • Sett kakene på bakepapirkledd stekeplate med en teskje. Bruk en hel teskje røre per havreflarn. Husk å beregne litt god plass, for kakene flyter veldig ut.
  • Dryss litt mandelflak på toppen av hver kjeks.
  • Havreflarn skal steke midt i ovnen, helst med varmluft, i ca. 5 - 8 minutter *
  • Form kakene ved hjelp av en skje om de har flytt ut for mye, og avkjøl de varme havreflarne i 5 minutter.

* Test litt så ser du hvor mye kakene flyter ut, før du setter flere på brettet.

Dryss:

  • Ha litt smeltet sjokolade i et lite sprøytepose og klipp en lite hull i på enden av sprøytepose lag sikk-sakk mønster på toppen av hver kjeks.
  • Frys kjeksene i 5 minutter.
  • Havreflarn oppbevares i tett kakeboks.
Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sjokoladespån