Knasende sjokolademousse - Prøv denne velsmakende sjokolademoussen til dessert!
Foto: Manuela Kjeilen

Knasende sjokolademousse

Prøv denne velsmakende sjokolademoussen til dessert!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm smør og sjokolade i mikrobølgeovnen. Tilsett så sterk kaffe og la det hele avkjøles.

Pisk sammen eggehvitene og sukkeret.

Hell så i den smeltede, avkjølte sjokoladen – litt og litt om gangen.

Tilsett knust krokan eller Daim.

Fordel blandingen i porsjonsglass og sett dem i kjøleskapet i minst 2 timer.

Server med deilige friske bær.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.