Kneippbrød -

Kneippbrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

1 brød i 1,5 liter form. I ovn ved 200° i ca. 45 minutter. Varm melken til den er lunken, 37°/fingervarm. Rør gjæren ut i melken, tilsett salt og olje/margarin og det meste av melet. Elt inn resten av melet til en fast og smidig deig. Dekk den med plast og la den heve til dobbel størrelse, ca. 1 time. Elt deigen lett om og form den til et sprekkfritt brød, som legges i godt smurt form eller det kan rundstekes på smurt stekebrett. Etterhev brødet i ca. 20 minutter og stek det nederst i ovnen til det er gjennomstekt. Avkjøl brødet på rist. Variasjon: Deigen kan tilsettes ca. 1 dl grovhakkede nøtter og pensles med vann og drysses med hakkede nøtter før steking.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Grovt formbrød
fav Tid: 90 min
Hveteboller