Kofta - Disse kjøttbollene er gode med kjøttdeig av både lam og okse. Server med pitabrød, tzatziki og rødløkringer eller ratatouille og yoghurt- og mintdressing.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Kofta

Disse kjøttbollene er gode med kjøttdeig av både lam og okse. Server med pitabrød, tzatziki og rødløkringer eller ratatouille og yoghurt- og mintdressing.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Romtemperer kjøttet og bland alle ingrediensene godt i en bolle.

Form til ovale kjøttboller og grill de på middels varme til de er passe stekt. Disse kan også stekes i panne.

Server med pitabrød varmet på grillen. Legg gjerne på en ekstra dæsj harissa.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Kjøttboller
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold