Kokos- og cornflakeskake med ananas og krem -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kokos- og cornflakeskake med ananas og krem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stivpisk eggehvitene. Tilsett sukker og vend inn knust cornflakes, kokos, bakepulver og salt (bruk en slikkepott). Smør og dryss med hvetemel 2 former 24 cm i diameter, bunnen dekket med bakepapir. Fordel røren i de to formene. Stek i varm stekeovn 180 ºC på midterste rille i 25-30 min. Avkjøl. Pisk kremen og tilsett halvparten av sjokolade og hakkede ananasbiter i halvparten av kremen. Fordel kremen med sjokolade og ananas på den ene bunnen. Legge den andre bunnen over og fordel resten av kremen over. Pynt med revet sjokolade og ananas. Tips: Kaken pyntes rett før servering, da holde den seg sprø.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Bounty-suksess