Kokos- og mandelkonfekt med sjokolade - Deilig konfekt som kan serveres til både hverdag og fest.
Foto: Manuela Kjeilen

Kokos- og mandelkonfekt med sjokolade

Deilig konfekt som kan serveres til både hverdag og fest.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 180 ºC.

Legg mandlene på et stekebrett og rist dem i midten av ovnen i 7 minutter. Avkjøl.

Hell kondensert melk i en bolle sammen med vaniljeekstrakt og melis, rør det godt sammen.

Tilsett kokos, rør godt og sett bollen i fryseren. La den stå i 30 minutter før du lager 25 små kuler av deigen.

Press fast en mandel på toppen på hver av dem. Sett det hele i fryseren og la det stå i minst en time.

Smelt sjokoladen og avkjøl den. Ta godteriet ut av fryseren og dypp en og en kule i sjokoladen.

Legg kulene på et smurt ark med bakepapir, da løsner de lett etterpå.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.