Kokos- og sjokoladekake med sjokoladecognackrem -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kokos- og sjokoladekake med sjokoladecognackrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp eggehviter og sitron til en stiv masse. Tilsett sukker i 2-3 omganger under vispingen. Vend inn hakket kokesjokolade, bakepulver og kokos. Hell røren i en smurt form 24 cm (dekk bunnen av formen med bakepapir). Stek på nederste rille i varm stekeovn ved 170 ºC i ca 40 min. Pisk fløten og tilsett hakket cognac-konfekt og bre kremen over kaken rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Påskefristelse