Kokos- og sjokolademuffins - Glutenfrie muffins? Laktosefrie muffins? Ja, her er oppskriften.
Foto: Clotilde Dusoulier

Kokos- og sjokolademuffins

Glutenfrie muffins? Laktosefrie muffins? Ja, her er oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kokos- og sjokolademuffins

Glutenfrie og laktosefrie muffins for alle som liker gode muffins.

Forvarm ovnen til 175 grader. Smør muffinsformer med plass til minst 6 muffins og ha i papir eller silikonformer.

Smelt sjokoladen i vannbad.

I en middels stor bolle, bland sammen mel, sukker, bakepulver og salt.

Ha i kokosolje i den smeltete sjokoladen. Ha i eggene, ett og ett, og bland godt sammen mellom hver gang. Vend inn de tørre ingrediensene.

Hell røren i muffinsformene og bak i 15-20 minutter, til en tannpirker er ren når den stikker muffinsen med den.

Avkjøl helt før servering.

‘ Alle ingrediensene finnes i helsekostbutikker, se om det finnes noen nettbutikker (og bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor!). Se om du kan finne extra virgin kokosolje, helst organisk, som verken er hydrogenisert eller hvor smaken er fjernet. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Sjokoladekrem