Kokoskake -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Kokoskake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

125 g smør, mykt

125 g sukker

3 stk eggeplomme

200 g hvetemel

2 ts bakepulver

Fyll

2 stk eggehvite

150 g sukker

100 g kokos

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnene til 175 ºC. Rør smør og sukke hvitt. Bland inn eggeplommene, hvetemel og bakepulver. Fordel deigen ut i en smurt rund form 22-24 cm (dekk eventuelt bunnen med bakepapir) Stivpisk eggehvitene, tilsett sukker mot slutten. Vend inn kokosmasse og bre over deigen i formen. Stek på midterste rille i ca 30 min. Server med is, frukt og eventuelt sjokoladesaus.

Sjokoladesaus:

Smelt 1 plate mørk kokesjokolade i 1 - 1 1/2 dl fløte.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Påskefristelse