Kokosmakroner (glutenfri) - Denne oppskriften på kokosmakroner er glutenfri. Alle skal jo kunne spiser gode kaker i julen - også de som er allergiske.
Foto: Tom Hansen

Kokosmakroner (glutenfri)

Denne oppskriften på kokosmakroner er glutenfri. Alle skal jo kunne spiser gode kaker i julen - også de som er allergiske.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

4 stk eggehvite

200 g kokosmasse

200 g sukker

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alt i en tykkbunnet kasserolle. Varm opp under omrøring til en seig deig i 6-8 min, den skal ikke koke! Bruk to teskjeer og sett "topper" på bakepapirkledt stekebrett og stek midt i varm stekeovn 200 ºC i 10-15 min.

Kokosmakroner kan også dyppes i smeltet sjokolade (om man ikke er allergisk).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.