Slik gjør du det:
Bland alt i en tykkbunnet kasserolle. Varm opp under omrøring til en seig deig i 6-8 min, den skal ikke koke! Bruk to teskjeer og sett "topper" på bakepapirkledt stekebrett og stek midt i stekeovn på 200 ºC i 10-15 min. Avkjøl på rist. Glasur: Brekk sjokoladen i biter, legg i en liten bolle og plasser den i en liten kasserolle med vann. Sett på plate og varm opp. Ikke rør i sjokoladen før all sjokoladen er blitt myk. Dypp de stekte kokosmakronene i den smeltede sjokoladen. Sett på rist til avkjøling. Oppbevar i tett boks ved 10-12ºC.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.