Kokosmakroner med sjokoladeglasur - Kokosmakroner kan lages med og uten sjokoladeglasur. Ellers er ingrediensene ganske greie, nemlig egg, kokosmasse og sukker.
Foto: Øystein Westlie

Kokosmakroner med sjokoladeglasur

Kokosmakroner kan lages med og uten sjokoladeglasur. Ellers er ingrediensene ganske greie, nemlig egg, kokosmasse og sukker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alt i en tykkbunnet kasserolle. Varm opp under omrøring til en seig deig i 6-8 min, den skal ikke koke! Bruk to teskjeer og sett "topper" på bakepapirkledt stekebrett og stek midt i stekeovn på 200 ºC i 10-15 min. Avkjøl på rist. Glasur: Brekk sjokoladen i biter, legg i en liten bolle og plasser den i en liten kasserolle med vann. Sett på plate og varm opp. Ikke rør i sjokoladen før all sjokoladen er blitt myk. Dypp de stekte kokosmakronene i den smeltede sjokoladen. Sett på rist til avkjøling. Oppbevar i tett boks ved 10-12ºC.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?