Kokte grønnsaker med varm rømmesaus -

Kokte grønnsaker med varm rømmesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

1 stk blomkål

200 g dypfrysteaspargesbønner

200 g dypfryste selskapserter

3 stk gulrot

4 stk tomat

2 stk nepe

Varm rømmesaus:

1,5 dl crème fraîche

1 stk hardkoktegg

75 g smør

Annonse

Slik gjør du det:

Del blomkålen i buketter, gulrøttene i staver og nepene i båter. Kok grønnsakene i lettsaltet vann, legg først i gulrøttene som krever lengst koketid, deretter neper, blomkål, aspargesbønner og erter. Gi crème fraîche et oppkok, tilsett smøret og la det smelte. Hakk egget og rør det inn. Anrett de varme grønnsakene på varmt fat med tomatbåter. Server sausen ved siden av. Grønnsakene kan være hovedrett til middag sammen med spekeskinke eller kokt skinke.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Blomkålsuppe