Kokte oksekjaker i tomat - I denne oppskriften kan du bruke crock-pot, men det går fint å lage den i ovnen også.
Foto: Erik Hannemann

Kokte oksekjaker i tomat

I denne oppskriften kan du bruke crock-pot, men det går fint å lage den i ovnen også.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynne med å brune kjøtt, løk og champinjong hver for seg. Du kan droppe bruningen, men det gir mye smak. 

Ha alle ingrediensene i crock-pot og la den gå i minst fire timer. 

Du kan også ha ingrediensene i en gryte og bake dette i ovnen på 120 grader. Kok opp før du setter gryta (med lokk) inn i ovnen. 

Smak til slutt til med salt og pepper. 

For å gjøre den friskere er det enkleste å ha på litt gremolata: Finhakket hvitløk, sitronskall og persille. Noen liker også å hakke inn en ansjos.

Parmesan er også godt å drysse over. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?