Kokte plommer i sukkerlake til dypfrysing -

Kokte plommer i sukkerlake til dypfrysing

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp sukker og vann og kok et par min til sukkeret er oppløst. Bland inn askorbinsyre. Legg i plommene og la dem trekke rett under kokepunktet i 3-4 min. Ta plommene opp med en hullsleiv. Ved koking har plommeskinnet lett for å sprekke, slik at skinnet kan trekkes lett av. Store plommer med løstsittende stein kan deles i to og steinen tas ut. Avkjøl plommer og sukkerlake hver for seg. Legg plommene i fryse-embalasje og fyll på med sukkerlake. Lukk embalasjen tett igjen. Sett kaldt ca 1 time før de settes i fryseren. Tin langsomt før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?