Konfektkake - som er ferdig på et kvarter! - På bare 15 min har du klar en mørk, bløt og himmelsk god sjokoladekake!
Foto: Foto: Kristine Ilstad/detsoteliv.no

Konfektkake - som er ferdig på et kvarter!

På bare 15 min har du klar en mørk, bløt og himmelsk god sjokoladekake!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

2 stk egg

150 g smør

3 dl sukker

4 ss kakao

3 ts vaniljesukker

1,5 dl hvetemel

Glasur

100 g kokesjokolade

2 ss kremfløte

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk sammen egg, smeltet smør, sukker, kakao og vaniljesukker med en stålvisp til blandingen er jevn. Rør så i hvetemelet til en jevn deig.

Ha deigen i en rund form (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 225°C i 15 min.

Imens gjør du klar glasuren: Smelt oppdelt, mørk sjokolade sammen med 2 ss kremfløte og rører blandingen jevn. 

Smør sjokoladeglasuren på den stekte kaken. Sett kaken eventuelt en liten stund i kjøleskapet før servering slik at kaken og glasuren stivner, eller server kaken varm og nystekt hvis du liker den litt mer klissete.

Oppskrift:

Detsoteliv.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.