Konfektkake med appelsinsalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Konfektkake med appelsinsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Konfektkake: Stekeovn 175 ºC, steketid ca 40 min, nederste rille. Smelt kokesjokolade og smør. Avkjøl. Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør forsiktig inn den avkjølte sjokoladeblandingen, konjakk og revet appelsinskall (kun det gule av skallet). Bland hakkede valnøtter og sjokoladebiter med hvetemel. Sikt hvetemelet over i røren og vend inn bitene av valnøtter og sjokolade. Hell røren i en godt smurt form, 24 cm og stek i ca 40 min, kaken skal være litt bløt i midten. Appelsinsalat: Skrell frukten og fjern hvite hinner. Skjær frukten i tynne skiver eller skjær ut fileter mellom hinnene. Kok sukkerlake og avkjøl. Hell den avkjølte laken over fruktskivene og la stå og trekke kaldt minst 1 time før servering. Dryss eventuelt over hakkede pistasjenøtter før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.