Konfektkake med hvit sjokolade - Lekker konfektkake for de som er glade i hvit sjokolade!
Foto: Foto: Kristine Ilstad/detsoteliv.no

Konfektkake med hvit sjokolade

Lekker konfektkake for de som er glade i hvit sjokolade!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smør i en liten kjele. Brekk i hvit sjokolade, og la den smelte i smøret. Rør godt sammen og avkjøl.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn smør- og sjokoladeblandingen. Sikt i hvetemel og bakepulver og bland deigen sammen.

Hell deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 25 min. Avkjøl kaken i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv og ta kaken ut av formen. Fjern bakepapiret og sett kaken på et passende fat.

Smelt smøret til glasuren i en liten kjele. Brekk i hvit sjokolade og la den smelte. Rør sammen. Tilsett melis og bland til du får en jevn glasur. Ha eventuelt i 1-2 ss varmt vann for å få passe smørekonsistens (glasuren skal være nokså tykk). Avkjøl glasuren og bre den så over den kalde kaken.

Sett kaken i kjøleskapet til glasuren har stivnet. Pynt kaken med en rosa marsipanrose og hvite marsipanhjerter.

Oppskrift:

Detsoteliv.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.