Konfektkake - Enkel. Rask. Vanvittig god. Dette er en no-brainer, spør du meg. Bare bak den.
Foto: Berit Nordgarden

Konfektkake

Enkel. Rask. Vanvittig god. Dette er en no-brainer, spør du meg. Bare bak den.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
8 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 190 grader over/undervarme. 

Smør en 18-20 cm kakeform og dekk bunn og kant med bakepapir. Smør papiret. Dette er lurt for å få ut kaken uten for mye strev. 

Smelt sjokolade og smør over vannbad, og rør så inn sukkeret. La avkjøle litt. 

Bland inn ett og ett egg, og til slutt melet. Du skal ha en blank, fin røre. 

Hell i formen og stek 25 - 30 minutter, avhengig av ovn. Når den ikke "skjelver" (mer enn bittelitt) i midten når du rister litt på formen, er den klar. 

Avkjøl litt i formen, før du hvelver den ut på rist. Kaken kan få litt luft-huller i bunn, men det gjør ingen verdens ting.

Oppskrift:

Søtsiden.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Mojitomakroner