Kongelig dansk ripssild med rugbrød og potetsalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kongelig dansk ripssild med rugbrød og potetsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ripssild: Tørk av silden med litt kjøkkenpapir. Del silden i passende gaffelbiter. Varm opp uten å koke/smelt ripsgelé, tilsett tomatketchup, finhakket rødløk, finhakket hvitløk, finhakket estragon og smak til med salt og pepper(husk at silden er salt ). Hell laken over silden og mariner under lett press i ca 3 dager. Må stå kaldt. Server silden på rugbrød eventuelt med potetsalat. Potetsalat med epler og vårløk: Del poteter og epler i terninger og vårløk i tynne skiver. Bland alle ingrediensene til dressingen, smak til. Vend inn poteter, epler og vårløk og dryss over gressløk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Kremet rucculasild