Korianderbakt laks -

Korianderbakt laks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Reduser (kok) eplemosten til en fjerdedel. Kjør koriander, limesaft og Nam Pla i foodprosessoren. Del laksen i porsjonsstykker og smør korianderpuréen oppå. Bakes i ovn på svak varme i 7 minutter. Laksen skal være rosa inni. Damp endive/savoykål i vann, salt og smør. Rør inn usaltet smør i eplemosten. Legg kål på tallerken og legg laksen over. Lag et speil av eplesaus ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Laksecarpaccio