Korintsukkerbrød fra 1814 - Gammeldags korintkake som er like god i dag!
Foto: Foto: Tine.no

Korintsukkerbrød fra 1814

Gammeldags korintkake som er like god i dag!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør sukker og smør hvitt. Tilsett eggeplommene og bland sammen. Deretter rører du inn ett og ett helt egg, mel og korinter.

Stek korintsukkerbrødet ved 180 grader til det er gyllent. Dette tar ca. 35 minutter. Sjekk med en bakepinne. Det skal ikke sitte igjen deig på pinnen.

Server korintsukkerbrødet varmt eller kaldt, gjerne med vispet krem til.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?