Koteletter med tomat- og basilikumkrem -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Koteletter med tomat- og basilikumkrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med rotgrønnsakene. Skrell og del poteter, sellerirot, kålrot og gulrøtter i staver. Legg i et ildfast fat og vend inn olivenolje, salt og pepper. Stek i varm stekeovn 200 °C i ca 20 min. Bland sammen sitronsaft, flytende honning og revet sitronskall, og vend inn i potetene og grønnsakene. Stek videre i ca 20 min til poteter og grønnsaker er møre. Dryss over finhakket persille ved servering. Stek kotelettene i varm panne, 2-3 min på hver side, dryss over salt og pepper. Trekk panne vekk fra platen, legg et lokk over pannen og la kotelettene ettersteke i varmen fra pannen i ca 10 min. Tomat- og basilikumkrem Bland sammen og smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.