Koteletter og pasta med saus av soltørkede tomater -
Foto: Kim Holthe

Koteletter og pasta med saus av soltørkede tomater

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du kan skjære bort noe av fettranden før steking hvis du syns det ser bedre ut slik. Men koteletten smaker bedre når den stekes med fettet på - og husk at fettet smelter ut når du steker. Dessuten - fettet kan lett skjæres bort etter steking. Stek kotelettene 2-3 minutter på hver side på middels varme. Kok pasta etter anvisning på pakken. Lag en pastasaus. Smelt smør i en kasserolle og surr løken til den blir blank. Tilsett fløte og vin og la sausen koke opp. Rør ut maisenna i litt kaldt vann og tilsett under omrøring. La sausen koke opp på nytt og tilsett parmesan og soltørkede tomater skåret i strimler. Smak til med salt og pepper. Bland ferdigkokt pasta med sausen og server med de nystekte kotelettene. Topp det hele med hvitløk og oliven. Server med godt brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.