Krøkebærmarinert småkveite med krøkebærsalsa -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Krøkebærmarinert småkveite med krøkebærsalsa

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt sukker i en kjele, ha i bær og løk, tilsett eddik og vin. Kok i 5 min. Avkjøl og sil av saften. Kveite: Kveitefilet i tynne skiver legges på fat som er penslet med olivenolje. Krydre med salt og pepper, pensle så med saften fra salsaen. Settes kaldt i 3-4 timer. Anrettes med salat. Oppskrift: Rune Harper

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Helstekt kveite
fav Tid: 30 min
Tørrfiskkrem
fav Tid: 45 min
Sushi