Kremet fiskegryte - Grønnsakene gir nydelig smak og farge til fisken.
Foto: Robin Balas

Kremet fiskegryte

Grønnsakene gir nydelig smak og farge til fisken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær torskefileten i jevnstore stykker, to til hver person. Rens og skjær grønnsakene i grove strimler. Bland dem og legg dem i bunnen av et smurt ildfast fat. Dryss på salt og legg fiskestykkene over. Dryss fiskestykkene med salt og fiskekrydder. Det finnes forskjellige typer fiskekrydder på markedet, bruk det du finner i din nærbutikk. Hell fløte over fisken og bak den midt i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter til alt er gjennomkokt. Server ris til. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Torsk med estragon